Start vandaag met de online cursus

Bereik net als klanten die de cursus eerder hebben gevolgd:

Bereik net als klanten die de cursus eerder hebben gevolgd:

Laten we samen het volgende oefenen!

Week 1: Hoe je stopt jezelf gek te maken met negatieve gedachtes.

Week 2: Hoe je het beste omgaat met negatieve gevoelens.

Week 3: Hoe je ontdekt waar het bij een probleem steeds misloopt.

Week 4: Hoe je het beste een probleem oplost met andere mensen.

Week 5: Hoe je ervoor zorgt dat je deze voordelen de rest van je leven blijft behouden.

Laten we samen het volgende oefenen!

Week 1: Hoe je stopt jezelf gek te maken met negatieve gedachtes.

Week 2: Hoe je het beste omgaat met negatieve gevoelens.

Week 3: Hoe je ontdekt waar het bij een probleem steeds misloopt.

Week 4: Hoe je het beste een probleem oplost met andere mensen.

Week 5: Hoe je ervoor zorgt dat je deze voordelen de rest van je leven blijft behouden.

Liesbeth de Laat

Ik wist niet hoe sterk ik mij iets aantrok van het oordeel van andere mensen. Totdat ik deze cursus volgde en tot de realisatie kwam dat ik altijd te hard mijn best doe.

Beoordeling: 4,3/5
4.3/5

Marja van de Boom

Na mijn burn-out wist ik niet meer zo goed hoe ik verder moest. Ik was bang dat dit opnieuw zou gebeuren. Dankzij deze cursus heb ik geleerd waar ik voor moet oppassen.

Beoordeling: 4,5/5
4.5/5

Hoe de cursus is ontstaan en hoe deze jou kan helpen

Dit verhaal zal je vast herkennen

Ik kwam op een dag thuis en plofte op de bank. Doodmoe en helemaal overspannen van mijn werk. Ik had geen eens meer de energie om te koken. Dus pakte ik een blik soep en besloot dat dit mijn avond eten was. Terwijl ik half kapot op de bank lag en tv zat te kijken naar een programma die mij niet echt interesseerde. Realiseerde ik mij hoe slecht ik me voelde. Ik was niet meer aan het leven, maar aan het overleven.

“Ik was er klaar mee!”

Ik was er klaar mee om altijd ontzettend moe te zijn. Ik was er klaar mee om altijd zo gestrest en gespannen te voelen. En ik was er helemaal klaar mee met alle negatieve gedachtes in mijn hoofd die steeds zeiden dat ik niets beters verdiende.

Hoe nu verder?

Zoals iedereen die last heeft van stress ging ik naar een psycholoog. Na een paar jaar in behandeling te zijn geweest was ik geen stap verder. Bij elk bezoek vertelde ik hoe de afgelopen twee weken waren verlopen. Vervolgens na een uur naar buiten te stappen en te realiseren dat ik geen stap verder was gekomen. Het enigste wat ik had gedaan was te hebben verteld wat ik de afgelopen weken had meegemaakt.

“Dit gaf geen oplossing”

Na nog een paar andere hulpverleners te hebben geprobeerd. Realiseerde ik dat niemand mij het antwoord zou kunnen geven waar ik naar opzoek was. Het werd tijd om zelf opzoek te gaan naar het antwoord.

De volgende stap

Ik was vastbesloten om te ontdekken wat nu precies het beste werkt tegen stress. Dus nam ik ontslag als onderzoeker bij een bedrijf. Ging in plaats daarvan op onderzoek naar de beste oplossing om stress te overwinnen. Door mijzelf als proefpersoon te gebruiken, zoveel mogelijk psychologische methodes en onderzoeken uit te testen. Om op deze manier vanuit eigen ervaring te ontdekken wat het beste werkt.

“Jezelf ontdekken is spannend”

Op het begin was dit best spannend doordat je zoveel nieuwe stappen onderneemt, waarvan je geen idee hebt welke kant dit opgaat. Na vele jaren stond ik er verbaasd over hoe ver ik was gekomen. Niet alleen had ik de oplossing ontdekt wat het beste werkt tegen stress. Ook veel andere klachten waren verdwenen die ik hiervoor niet bij mijzelf doorhad.

Mischa Ten Velden

Oprichter van stressgenezing.nl

Dit verhaal zal je vast herkennen

Ik kwam op een dag thuis en plofte op de bank. Doodmoe en helemaal overspannen van mijn werk. Ik had geen eens meer de energie om te koken. Dus pakte ik een blik soep en besloot dat dit mijn avond eten was.

Terwijl ik half kapot op de bank lag en tv zat te kijken naar een programma die mij niet echt interesseerde. Realiseerde ik mij hoe slecht ik me voelde.

Ik was niet meer aan het leven, maar aan het overleven.

“Ik was er klaar mee!”

Ik was er klaar mee om altijd ontzettend moe te zijn. Ik was er klaar mee om altijd zo gestrest en gespannen te voelen.

ik was er helemaal klaar mee met alle negatieve gedachtes in mijn hoofd die steeds zeiden dat ik niets beters verdiende.

Hoe nu verder?

Zoals iedereen die last heeft van stress ging ik naar een psycholoog. Na een paar jaar in behandeling te zijn geweest was ik geen stap verder.

Bij elk bezoek vertelde ik hoe de afgelopen twee weken waren verlopen. Vervolgens na een uur naar buiten te stappen en te realiseren dat ik geen stap verder was gekomen. Het enigste wat ik had gedaan was te hebben verteld wat ik de afgelopen weken had meegemaakt.

“Dit gaf geen oplossing”

Na nog een paar andere hulpverleners te hebben geprobeerd. Realiseerde ik dat niemand mij het antwoord zou kunnen geven waar ik naar opzoek was.

Het werd tijd om zelf opzoek te gaan naar het antwoord.

De volgende stap

Ik was vastbesloten om te ontdekken wat nu precies het beste werkt tegen stress. Dus nam ik ontslag als onderzoeker bij een bedrijf. Ging in plaats daarvan op onderzoek naar de beste oplossing om stress te overwinnen.

Door mijzelf als proefpersoon te gebruiken, zoveel mogelijk psychologische methodes en onderzoeken uit te testen. Om op deze manier vanuit eigen ervaring te ontdekken wat het beste werkt.

“Jezelf ontdekken is spannend”

Op het begin was dit best spannend doordat je zoveel nieuwe stappen onderneemt, waarvan je geen idee hebt welke kant dit opgaat.

Na vele jaren stond ik er verbaasd over hoe ver ik was gekomen. Niet alleen had ik de oplossing ontdekt wat het beste werkt tegen stress. Ook veel andere klachten waren verdwenen die ik hiervoor niet bij mijzelf doorhad.

Mischa Ten Velden

Oprichter van stressgenezing.nl

Bereik nu hetzelfde resultaat met de cursus

Online Cursus

(24/7) Te bekijken wanneer jij dat wilt.

Online Ondersteuning

Om jou zo goed mogelijk te helpen.

Praktische Oefeningen

Die leidt tot goede resultaten.

Bereik nu hetzelfde resultaat met de cursus

Online Cursus

(24/7) Te bekijken wanneer jij dat wilt.

Online Ondersteuning

Om jou zo goed mogelijk te helpen.

Praktische Oefeningen

Die leidt tot goede resultaten.

Gun jij jezelf een gelukkig leven?