Ben jij ook zo klaar met stress!

Ben jij ook zo klaar met stress!

Start vandaag met de online stress cursus

Nu voor 39,-

Hoe zou het zijn…

Als je elke dag leefde zonder stress?

Hoe zou dit je werk beïnvloeden?

De omgang met vrienden en familie.

Het dagelijks leven.

Dit helaas steeds niet lukt

Doordat problemen altijd van jou meer de aandacht krijgen omdat je de deadline moet halen. Of dat je zenuwachtig wordt van andere mensen, doordat je steeds door hun voelt beoordeeld. Of dat jezelf gek maakt in je hoofd over lastige problemen. Door deze klachten steeds meer last krijgt van spanning en stress.

Doordat problemen altijd van jou meer de aandacht krijgen omdat je de deadline moet halen. Of dat je zenuwachtig wordt van andere mensen, doordat je steeds door hun voelt beoordeeld. Of dat jezelf gek maakt in je hoofd over lastige problemen.

Door deze klachten steeds meer last krijgt van spanning en stress.

Dit verhaal zal je vast herkennen

Ik kwam op een dag thuis en plofte op de bank. Doodmoe en helemaal overspannen van mijn werk. Ik had geen eens meer de energie om te koken. Dus pakte ik een blik soep en besloot dat dit mijn avond eten was. Terwijl ik half kapot op de bank lag en tv zat te kijken naar een programma die mij niet echt interesseerde. Realiseerde ik mij hoe slecht ik me voelde. Ik was niet meer aan het leven, maar aan het overleven.

Ik was er klaar mee!

Ik was er klaar mee om altijd ontzettend moe te zijn. Ik was er klaar mee om altijd zo gestrest en gespannen te voelen. En ik was er helemaal klaar mee met alle negatieve gedachtes in mijn hoofd die steeds zeiden dat ik niets beters verdiende.

Dit verhaal zal je vast herkennen

Ik kwam op een dag thuis en plofte op de bank. Doodmoe en helemaal overspannen van mijn werk. Ik had geen eens meer de energie om te koken. Dus pakte ik een blik soep en besloot dat dit mijn avond eten was.

Terwijl ik half kapot op de bank lag en tv zat te kijken naar een programma die mij niet echt interesseerde. Realiseerde ik mij hoe slecht ik me voelde.

Ik was niet meer aan het leven, maar aan het overleven.

Ik was er klaar mee!

Ik was er klaar mee om altijd ontzettend moe te zijn. Ik was er klaar mee om altijd zo gestrest en gespannen te voelen.

Ik was er helemaal klaar mee met alle negatieve gedachtes in mijn hoofd die steeds zeiden dat ik niets beters verdiende.

Hoe nu verder?

Zoals iedereen die last heeft van stress ging ik naar een psycholoog. Na een paar jaar in behandeling te zijn geweest was ik geen stap verder. Bij elk bezoek vertelde ik hoe de afgelopen twee weken waren verlopen. Vervolgens na een uur naar buiten te stappen en te realiseren dat ik geen stap verder was gekomen. Het enigste wat ik had gedaan was te hebben verteld wat ik de afgelopen weken had meegemaakt.

Dit gaf geen oplossing

Na nog een paar andere hulpverleners te hebben geprobeerd. Realiseerde ik dat niemand mij het antwoord zou kunnen geven waar ik naar opzoek was. Het werd tijd om zelf opzoek te gaan naar het antwoord.

Hoe nu verder?

Zoals iedereen die last heeft van stress ging ik naar een psycholoog. Na een paar jaar in behandeling te zijn geweest was ik geen stap verder.

Bij elk bezoek vertelde ik hoe de afgelopen twee weken waren verlopen. Vervolgens na een uur naar buiten te stappen en te realiseren dat ik geen stap verder was gekomen. Het enigste wat ik had gedaan was te hebben verteld wat ik de afgelopen weken had meegemaakt.

Dit gaf geen oplossing

Na nog een paar andere hulpverleners te hebben geprobeerd. Realiseerde ik dat niemand mij het antwoord zou kunnen geven waar ik naar opzoek was.

Het werd tijd om zelf opzoek te gaan naar het antwoord.

De volgende stap

Ik was vastbesloten om te ontdekken wat nu precies het beste werkt tegen stress. Dus nam ik ontslag als onderzoeker bij een bedrijf. Ging in plaats daarvan op onderzoek naar de beste oplossing om stress te overwinnen. Door mijzelf als proefpersoon te gebruiken, zoveel mogelijk psychologische methodes en onderzoeken uit te testen. Om op deze manier vanuit eigen ervaring te ontdekken wat het beste werkt.

Op het begin was dit best spannend doordat je zoveel nieuwe stappen onderneemt, waarvan je geen idee hebt welke kant dit opgaat. Na vele jaren stond ik er verbaasd over hoe ver ik was gekomen. Niet alleen had ik de oplossing ontdekt wat het beste werkt tegen stress. Ook veel andere klachten waren verdwenen die ik hiervoor niet bij mijzelf doorhad.

De volgende stap

Ik was vastbesloten om te ontdekken wat nu precies het beste werkt tegen stress. Dus nam ik ontslag als onderzoeker bij een bedrijf. Ging in plaats daarvan op onderzoek naar de beste oplossing om stress te overwinnen.

Door mijzelf als proefpersoon te gebruiken, zoveel mogelijk psychologische methodes en onderzoeken uit te testen. Om op deze manier vanuit eigen ervaring te ontdekken wat het beste werkt.

Op het begin was dit best spannend doordat je zoveel nieuwe stappen onderneemt, waarvan je geen idee hebt welke kant dit opgaat.

Na vele jaren stond ik er verbaasd over hoe ver ik was gekomen. Niet alleen had ik de oplossing ontdekt wat het beste werkt tegen stress. Ook veel andere klachten waren verdwenen die ik hiervoor niet bij mijzelf doorhad.

Wie ben ik!

Mijn naam is Mischa ten Velden. Ik ben werkzaam als stress expert omdat het mijn passie is om te ontdekken hoe je het beste uit jezelf haalt. Vanuit deze ervaring veel mensen heb kunnen helpen met stress.

Ben jij benieuwd wat het beste werkt tegen stress

Start vandaag met de 5-wekelijkse cursus

Online Cursus

Online Ondersteuning

Praktische Oefeningen

Volg nu thuis de cursus en ontdek:

Week 1: Hoe je stopt met jezelf gek te maken door negatieve gedachtes die ontstaan vanuit stress.

Week 2: Hoe je het beste omgaat met vervelende gevoelens die ontstaan door stressklachten.

Week 3: Hoe jij ontdekt wat de beste oplossing is om van stress af te komen op een manier die bij jou past.

Week 4: Hoe je het beste omgaat met moeilijke mensen die jou stress geven.

Week 5: Hoe je ervoor zorgt dat je deze voordelen de rest van je leven blijft behouden.

Week 1: Hoe je stopt met jezelf gek te maken door negatieve gedachtes die ontstaan vanuit stress.

Week 2: Hoe je het beste omgaat met vervelende gevoelens die ontstaan door stressklachten.

Week 3: Hoe jij ontdekt wat de beste oplossing is om van stress af te komen op een manier die bij jou past.

Week 4: Hoe je het beste omgaat met moeilijke mensen die jou stress geven.

Week 5: Hoe je ervoor zorgt dat je deze voordelen de rest van je leven blijft behouden.

Marja van de Boom

Na mijn burn-out wist ik niet meer zo goed hoe ik verder moest. Ik was bang dat dit opnieuw zou gebeuren. Dankzij deze cursus heb ik geleerd waar ik voor moet oppassen.

Beoordeling: 4,5
4.5/5

Bereik net als klanten die de cursus eerder hebben gevolgd:

Liesbeth de Laat

Ik wist niet hoe sterk ik mij iets aantrok van het oordeel van andere mensen. Totdat ik deze cursus volgde en tot de realisatie kwam dat ik altijd te hard mijn best doe.

Beoordeling: 4,3
4.2/5

Als mens worden we gemiddeld 80 jaar oud. Als je dit in weken afrond kom je uit op slechts 4000 weken. Hoe snel gaat jou week voorbij? Hoe zonde zou het zijn als je de meeste tijd besteed aan stress?

Gun jij jezelf een beter leven zonder stress?

(Nee, liever niet...)