Ben jij ook zo klaar met stress!

Ben jij ook zo klaar met stress!

Begin met de gratis 3-daagse cursus en ontdek de oplossing

De cursus werkt het best met gmail!

Herken jij dit probleem?

Je komt thuis en je bent helemaal doodop en overspannen. Terwijl je probeert de stress hoofdpijn te verminderen door jezelf te masseren, merk je dat dit niet voldoende is. Stress in het vervelendst als je totaal machteloos voelt, doordat wat je ook probeert, helaas niets lijkt te helpen. Hierdoor voelt alsof je vastzit in een stressvol leven.

Zolang jij weet waar je aan toe bent is het makkelijk om de situatie vol te houden. Het wordt pas zwaar als er nooit een einde aankomt omdat je niet weet wat jij moet doen.

Herken jij dit probleem?

Je komt thuis en je bent helemaal doodop en overspannen. Terwijl je probeert de stress hoofdpijn te verminderen door jezelf te masseren, merk je dat dit niet voldoende is.

Stress in het vervelendst als je totaal machteloos voelt, doordat wat je ook probeert, helaas niets lijkt te helpen. Hierdoor voelt alsof je vastzit in een stressvol leven.

Zolang jij weet waar je aan toe bent is het makkelijk om de situatie vol te houden. Het wordt pas zwaar als er nooit een einde aankomt omdat je niet weet wat jij moet doen.

Wie ben ik!

Mijn naam is Mischa ten Velden. Ik ben werkzaam als stress expert omdat het mijn passie is om te ontdekken hoe je het beste uit jezelf haalt. Vanuit deze ervaring veel mensen heb kunnen helpen met stress.

Maak niet dezelfde fout!

Ik weet nog goed hoeveel last ik vroeger had van stress. Hoe dit de kwaliteit van je leven verminderd doordat je elke dag ontzettend moe en gespannen voelt. Ik weet nog goed hoe normaal ik dit vond. Iedereen heeft toch last van stress! Dus waarom zou ik een uitzondering zijn. Dit is een gevaarlijke gedachte omdat het je tegenhoudt om naar de oplossing te zoeken.

Het is lastig om een goede oplossing te vinden. Vaak voel je slecht, maar je hebt geen idee waarom! Of je hebt wel een idee, maar het voelt onmogelijk om de situatie te veranderen. Dit was voor mij de aanleiding om een goede methode te ontwikkelen die het duidelijk maakt wat jij kan doen.

Maak niet dezelfde fout!

Ik weet nog goed hoeveel last ik vroeger had van stress. Hoe dit de kwaliteit van je leven verminderd doordat je elke dag ontzettend moe en gespannen voelt.

Ik weet nog goed hoe normaal ik dit vond. Iedereen heeft toch last van stress! Dus waarom zou ik een uitzondering zijn. Dit is een gevaarlijke gedachte omdat het je tegenhoudt om naar de oplossing te zoeken.

Het is lastig om een goede oplossing te vinden. Vaak voel je slecht, maar je hebt geen idee waarom! Of je hebt wel een idee, maar het voelt onmogelijk om de situatie te veranderen.

Dit was voor mij de aanleiding om een goede methode te ontwikkelen die het duidelijk maakt wat jij kan doen.

Ervaar jij de volgende klachten:

Begin vandaag met de gratis 3-daagse cursus

Vergroot voor de kans:

Wacht niet langer met het vinden van de oplossing

De cursus werkt het best met gmail!

Peter van Wijk

Leuke methode! Heeft mij goed geholpen om de oplossing te vinden die ik nodig had.

Beoordeling: 4,4
4.4/5